Vicdan Gönüllüleri

Public·1 member
Melih R. Çalıkoğlu
27 օգոստոսի, 2024 թ. · changed the group description.

Vicdan Gönüllüleri Grubuna Hoş Geldiniz!

Vicdan Gönüllüleri Grubu, toplumsal ve bireysel vicdanı iyileştirme, toplumun ruhunu tamir etme ve insan haklarına duyarlılığı artırma misyonuyla bir araya gelen gönüllülerden oluşmaktadır. Bu grup, Vicdan Vakfı’nın hayalini, görevlerini ve değerlerini benimseyen ve bu doğrultuda aktif olarak çalışmayı taahhüt eden bireylerden oluşur.

Gönüllülerimiz, adalet, empati, dayanışma ve cesaret gibi evrensel değerleri rehber edinerek, daha adil ve huzurlu bir dünya inşa etme yolunda kararlılıkla ilerler. Bu süreçte, her gönüllü, vakfımızın Gönüllülük Ahdine bağlı kalarak faaliyet gösterir ve belirlenen komisyonlar aracılığıyla çalışmalarını yürütür.

Komisyonlarımız, vakfın misyon, vizyon ve değerleri doğrultusunda aktif katılımı teşvik etmek ve etkili çalışmalar yürütmek amacıyla oluşturulmuştur. Her komisyon, şeffaflık, demokratik karar alma ve etkin katılım ilkelerini benimseyerek faaliyet gösterir. Gönüllüler, ilgi ve yetkinliklerine göre komisyonlara katılarak vakfın hedeflerine ulaşmasına katkı sağlarlar.

Daha fazla bilgi almak ve Gönüllülük Ahdimiz ile Vakıf Komisyonlarının Çalışma Esasları hakkında detaylı bilgilere ulaşmak için ilgili belgeleri inceleyebilir, siz de bu anlamlı yolculukta bize katılabilirsiniz. Birlikte vicdanın sesini daha da güçlü kılalım!

Vicdan Gönüllüleri Grubuna Hoş Geldiniz! Vicdan Gönüllüleri ...