🎗️ Sessiz Yürüyüşler: Bireysel Silahsızlanma Günü'nde Umut Yürüyüşündeydik! 🎗️

Bugün, 24 Eylül Bireysel Silahsızlanma Günü'nde Umut Vakfı’nın organize ettiği "Sessiz Yürüyüşler" etkinliğine katıldık. Umut Vakfı her yıl bu günde, bireysel silahlanmanın getirdiği acıların son bulması için vefat edenler adına anma töreni düzenliyor.

Etkinlik boyunca, kaza kurşunu ve trafik kazaları gibi talihsiz olaylar sonucunda sevdiklerini kaybedenler, yaşadıkları acıları paylaştı. Etkinliğin sonunda kırmızı halı üzerine bırakılan ayakkabılar ve karanfiller ise silahsızlanma umudunun ve kayıplarımızın sembolü oldu.

Biz de Vicdan Vakfı olarak, toplumumuzda silah kullanımına karşı farkındalık yaratmak ve sevdiklerini kaybedenlerle dayanışma içinde olmak için bu anlamlı yürüyüşte yer aldık.

Birlikte umut inşa edelim, daha güvenli bir gelecek için adımlar atalım! 🙏